Skriv ut Skriv ut

Skärgården

Skärgården

Möjligheterna till bra RIB arrangemang i vår vackra skärgård är i det närmaste oändliga.

Här nedan beskriver vi några av de mest populära arrangemangen, men kontakta oss gärna om ni vill ha fler förslag, för några av våra smultronställen berättar vi inte om här!

I nedan priser ingår naturligtvis all nödvändig utrustning så som flytoverall, flytväst och skidglasögon. Alla 7 RIB båtar är dessutom alltid bemannade av två erfarna och certifierade besättningsmän. Samtliga priser är exklusive 6% moms och avser en (1) båt med kapacitet för 12 passagerare.
Exklusive kaffe och fikabröd. För grupper över 84 personer, begär offert.

 

iVågmästarna

 

Den här aktiviteten vänder sig till gruppen som vill ha fart och äventyr kombinerat med lite klurighet och navigation. Gruppen delas upp i lag om ca.10-12 personer. Varje lag får tillgång till en bemannad RIB båt, en iPad och ett sjökort. Laget utser en navigatör som med hjälp av besättningen ska navigera till ett antal "prickar" som finns på det digitala sjökortet i iPaden. Här är verkligen lagmoral, sunt förnuft, samarbete och humor viktiga beståndsdelar för att lyckas! Tävlingsmomentet ligger i gruppens kvicktänkthet och förmåga att ”se helheten”. Målgången är på en utvald plats, där vi dricker lite bubbel äter snacks och delar ut vinnarbucklan.


Tidsåtgång från valfri brygga ca 2 timmar.

Läs mer

Rib klättring/firning

 

Här serverar vi en både fartfylld och lite utmanande aktivitet som kombinerar de möjligheter som en RIB ger, dvs att komma åt de för många oåtkomliga klippöar som finns både i Mälaren samt i Stockholms Skärgård.

Vi möter upp deltagarna vid den plats som önskas för att sedan ge oss ut på en trevlig RIB tur under ca 1 timme till en lämplig klippö. Väl framme vid ön inleds aktiviteten med att vi går igenom utrustning och säkerhet med deltagarna. Vi utforskar berget tillsammans och ger tekniktips om hur den aktuella klättringsleden skall bemästras. Lederna har olika svårighetsgrader och naturligtvis anpassar vi aktiviteten efter gruppens kunskapsnivå. När kaffet är urdrucket och alla har fått insikt i klättringens möjligheter och svårigheter, vandrar vi upp till klippans krön för att avsluta aktiviteten med en firning utför klippkanten. En garanterad adrenalinkick för den ovane! Sedan väntar den friska och fartfyllda turen åter till platsen där vi hämtade deltagarna.

Tid för genomförandet av aktiviteten Minimum 3 timmar

Läs mer

RIB Take Away!

 

Vi bryter mitt i konferensen och ger er en friskluftinjektion ni sent kommer att glömma! Med fylld fikakorg drar vi iväg till lämplig ö. Efter den avkopplande fikastunden återvänder vi till er konferensanläggning igen. Om vädret är lite ruskigt fixar vi en härlig lägereld som värmer!


Total tid; Från Stockholm/Strandvägen ca 1,5-2 timmar.

Den här turen genomförs hela säsongen och kan anpassas för både fördrink med tilltugg eller liknande upplägg.

 

Läs mer

Lilla skärgårdsturen alt Stora Skärgårdsturen

 

Det perfekta turen för internationella såväl som svenska passagerare. Här visar vi verkligen upp ”Stockholm by the sea” i 12 knops fart ut mot Fjäderholmarna. Därefter ökar vi takten ut mot Vaxholm där vi passera Kastellet vidare ut mot Grinda. Här tar vi fram den medhavda fikakorgen och njuter av tillvaron. När kaffet är urdrucket vänder vi hemåt igen mot Stockholm. Vid Stora Skärgårdsturen viker vi nordöst efter Grinda, visar upp Finnhamn samt tittar på Sälar runt Angö arkipelagen innan vi vänder söderut och passerar Möja samt Sandhamn innan vi tuffar hemåt igen.

Total tid Lilla turen; Från Stockholm/Strandvägen ca 2 timmar
Total tid Stora turen inkl fika/lunchstop; Från Stockholm/Strandvägen ca 5 timmar.

Den här turen genomförs hela säsongen och kan även anpassas med fördrink med tilltugg eller liknande upplägg.

Läs mer

Picknick i ytterskärgården

 

Upplev fri horisont långt ute i havsbandet! Här erbjuder vi en tur för er som verkligen vill uppleva Stockholms skärgård. Vi packar en härlig picknickkorg och besöker paradis som Björkskär, Lilla och Stora Nassa mm.


Total tid, Stockholm/strandvägen tur & retur ca 3 timmar.

Läs mer

Sälsafari i havsbandet

 

Den klart populäraste turen av alla! Att få se sälarna i sin naturliga miljö är oslagbart och varje gång förundras man över att dessa stora djur lever i våra vatten. Men det gäller att veta var man skall leta! Vi tar er med ut till havsbandet där vi med största sannolikhet kommer att se både säl och havsörn. På vägen ut passerar vi innerskärgård och mellanskärgård innan horisonten äntligen öppnar upp sig. Innan vi ger oss hem igen tar vi en fikapaus på någon härlig ö.


Total tid, Stockholm/strandvägen tur & retur ca 3 timmar.

Läs mer

RIB och Bastuflotte

 

Bastun är rykande varm, tilltuggen är serverad och ölen ligger på kylning! Flotten ligget helt ensam i en skyddad vik, kaminen sprakar medan ni badar direkt genom luckan i golvet! Hela anläggningen är på 90 kvadratmeter. Inomhus finns förutom bastukammaren även ett relax rum. Utanför byggnaden finns ett väl tilltaget soldäck. Toaletten och det rikliga vedförrådet ligger på baksidan.


Total tid, Stockholm/Strandvägen tur & retur ca 4 timmar

I priset ingår handdukar, snacks och mineralvatten samt uppeldning.

Upplägget passar för grupper upp till 12 personer.

För större grupper; begär offert

Läs mer
Mälaren

Mälaren

Mälaren Möjligheterna till bra

Puls Login

Här kan du som samarbetspartner till Puls hämta dokumentPuls aktivitets logo
Stäng