Skriv ut Skriv ut

Snabb RIB båt på charter

RIB Charter

Att åka RIB är få en härlig upplevelse serverad. Den friska fartvinden, närheten till vattnet samt den fantastiska naturen är vad denna upplevelse handlar om. Vårt sätt att förmedla denna upplevelse är att på ett lugnt och Allt detta i goda vänners lag så klart.

Vill ni bli hämtade på ett ställe och lämnade på ett annat, så ordnar vi det. Önskar ni lite mera kulturellt inslag!? Då kan kanske en tur till Vikingarnas Birka i Mälaren skulle passa! Om en mysig middag på en sjökrog är målet, så har vi massor med förslag på gemytliga sjökrogar i skärgården. Eller vill ni kanske till någon av de vedeldade bastu’s som finns utplacerade i Stockholms skärgård!? Vi vet var de finns!

Vi har 4 hamnar som vi utgår från med 7 stycken RIB båtar, 2 stycken RIB taxi båtar samt en fin gammal charterbåt för 48 passagerare. Det är Vaxholm, Stockholm/Strandvägen, Sigtuna samt Bålsta. Från dessa hamnar utgår de flesta turer, alternativt att vi möter upp deltagarna på den kaj, strand eller brygga som de vill bli hämtade på! Vi har en mängd olika turer att välja bland i både Stockholms skärgård och Mälaren.

Alla 7 båtarna är utrustade med den senaste tekniken inom radar, GPS och sjösäkerhetsutrustning. De dubbla 4-takts motorerna samt riktiga jockeysäten med stabila grabbräcken för passagerarna att hålla i gör turen både miljövänlig och säker.

Välkomna till en fantastisk RIB-tur med Puls!

 
Mälaren

Mälaren

Mälaren Möjligheterna till bra

Puls Login

Här kan du som samarbetspartner till Puls hämta dokumentPuls aktivitets logo
Stäng