Skriv ut Skriv ut

Personalen på puls

Om puls

Puls grundades 2001 med affärsidén att erbjuda äventyr, upplevelser och aktiviteter.

Målgruppen är företag, konferensanläggningar, eventföretag, bokningsbolag samt privatpersoner.

Totalt utför Puls ca 2 000 arrangemang per år, där det passerar ca 100 000 deltagare. Tyngdpunkten ligger på äventyrsarrangemang och konferensaktiviteter men även event's, Kick-Off’er samt konferenspaket av olika slag finns på menyn.

Vi är idag 10 heltidsanställda guider som jobbar året runt. Dessutom har vi ytterligare ca 40 stycken guider på Puls under olika arbetsformer och sin egen speciella färdighet.

Vi genomför allt från fartfyllda och roliga äventyrstävlingar till lugna och gruppstärkande arrangemang.

Huvudkontoret ligger i Bålsta norr om Stockholm där lager och kontor ligger.

I Funäsfjällen driver vi 2 stycken skotercenter med en butik i Ramundberget och en i Tänndalen/Hamra där huvudparten av vår verksamheten består av snöskotersafaris samt toppturer vintertid.

Hösten 2017 förvärvade vi dessutom Camp Åre i Åre, numera Puls Camp Åre. Kontoret ligger vid stranden till Åresjön, mitt i Åre. Verksamheten är pågår året runt med den berömda Ziplineparken över susabäcken som en "måste" attraktion.

Vintertid gör vi Snöskotersafaris; Ziplineturer och topptursverksamhet blandat med teambuildingaktiviteter. Sommartid är det Downhill i Åre Bike Park, vandring, paddling och Zipline som är huvudattraktionerna.

Vi utför våra arrangemang främst i närheten av våra Stockholm/Mälardalen, i Funäsfjällen samt Åre men vi anlitas idag över hela Sverige!

 
Övrig information om Puls medarbetare

Övrig information om Puls medarbetare

Övrigt 2005 startade vi multisp

Puls Login

Här kan du som samarbetspartner till Puls hämta dokumentPuls aktivitets logo
Stäng