Skriv ut Skriv ut

Leverantörer

Då vi har extremt stort slitage på våra kläder och den utrustning vi använder ställer vi höga krav på hållbarhet, komfort och design.

Vi är väldigt glada och stolta över att ha Jeep Wrangler Rubicon som våra firmabilar. Utmärkande drag är bra komfort, fantastiska terrängegenskaper samt ett utseende som stärker vår generella äventyrsprofil. Aldrig tidigare har det varit så roligt att åka ut på de dagliga arrangemang som vi utför!.

På klädsidan har vi valt Haglöfs. Här fastnade vi för deras snygga design och nordiska passform kombinerat med slitstarka material och mångsidiga lösningar. Dessutom är de väldigt trevliga och proffsiga att ha och göra med.

Lundhags utrustar oss med sina fantastiska kängor och all långfärdsskridsko utrustning. Bla har de nya löshälsskridskorna, Lundhags EXA, rönt stor uppmärksamhet under våra skridskoturer med idel lovord från deltagarna.

Från C2 köper vi all klätterutrustning och pannlampor från Petzl till vår höghöjdsbana.

Kajakerna kommer uteslutande från Kajaktiv av märket Prijon. Vi fastnade tidigt för det oömma ma- terialet HTP och för deras höga detaljfinish.

Vi kan gladeligen rekommendera ovan leverantörer och deras produkter

 
Övrig information om Puls medarbetare

Övrig information om Puls medarbetare

Övrigt 2005 startade vi multisp

Puls Login

Här kan du som samarbetspartner till Puls hämta dokumentPuls aktivitets logo
Stäng