Skriv ut Skriv ut

Bär i gräs på funäsdalen

Destination Idre

Idre – upplevelser för alla

Här finns frisk fjälluft, porlande fjällbäckar, snö på längden och tvären, god mat, massor av aktiviteter och en underbar fjällnatur. Dvs alla ingredienser för en lyckad konferens, både sommar och vinter. Det finn ett flertal olika boendealternativ att välja bland, små fina stugor, lägenheter eller tex på exklusiva hotell Pernilla Wiberg.
Idre ligger endast 46 mil från Stockholm och erbjuder ett högklassig fjäll- och vildmarksupplevelse med bekväm inramning. Skidåkningen håller också hög klass med bland annat Sveriges brantaste pist, Chocken. Så varför inte lära sig att åka brant med en erfaren skidlärare och förbättra ditt skär i pisten!? 

Boendet och skidanläggningen är väl sammanlänkade men du har ändå de stora orörda vidderna på kastavstånd med en snöboll. Städjan och Nippfjället är två toppar som dominerar landskapet. Här finns alla typer av aktiviteter förutom skidåkningen såsom skotersafari, hundspann, isklättring, halkkörning, teamaktiviteter m.m. Även sommaren erbjuder ett stort varierat utbud av aktiviteter, här finns bl.a. möjlighet till canyoning, fiske, paddling och mycket mer.

Att ta sig hit
Till Idre tar ni er bäst med Bil eller Buss

Passar för
Små och stora grupper

december-april

 
Destination Kebenikaise

Destination Kebenikaise

Destination Kebenikaise Sveriges

Puls Login

Här kan du som samarbetspartner till Puls hämta dokumentPuls aktivitets logo
Stäng