Skriv ut Skriv ut

Vy över hemavan

Destination Hemavan

Hemavan – Lappländsk genuinitet

Hemavan är en perfekt ort för vinterns Kick-off och konferens,  hit går direktflyg 6 dagar i veckan. Detta är skidorten som ligger långt bort men ändå nära, du har faktiskt kortare restid till Hemavan än många andra skidorter i Sverige. Skidåkartraditionen gör att Hemavan är en destination av bredd, det finns något för alla. Men framför allt en vildmark och fjällmiljö som borgar för unika upplevelser.

Boendet i Hemavan har en lokal prägel liksom maten, det samiska temat influerar och är äkta. Det finns flertalet alternativ på boende som Wärdshuset eller stugor till Hemavans högfjällshotell. Något man bör hinna med i Hemavan är en kulinarisk resa på den samiska restaurangen Njalla. Givetvis finns det aktiviteter av det unika slaget som förmedlar lappland och dess natur. Vi ordnar med Helikopterskidåking, rödingfiske, renrajd (åka bakom en ren), samiska upplevelser, grottkrypning och glaciärvandring.

Inte långt från Hemavan ligger också Tärnaby och givetvis kan man lägga ett besök på orten som fött upp Sveriges genom tiderna bästa skidåkare. Varför inte stanna och ta en titt på Slalomvägen i Tärnaby där Stenmark är uppvuxen.

Att ta sig hit
Till Hemavan flyger ni enklast.

Passar för
Små och stora grupper.

december-april

 
Destination Åre

Destination Åre

Destination Åre Åre - Sveriges

Puls Login

Här kan du som samarbetspartner till Puls hämta dokumentPuls aktivitets logo
Stäng