Skriv ut Skriv ut

Underbar vy över Åre som destination

Destination Åre

Åre - Sveriges Chamonix

Åre är Sveriges skid- och äventyrscentrum nr 1. Här finns skidupplevelser i världsklass med alla tillbehör som kryddar en resa hit till en härlig upplevelse!

I Åre med omnejd finns ett flertal högklassiga anläggningar. Varför inte prova Åres högst belägna hotell - Hotell Fjällgården. Här bor gruppen som vill bo på en lite mindre och genuin fjällanläggning. Mysiga gemensamhets utrymmen, bra mat och boende är vad som kännetecknar Fjällgården. Att de dessutom ligger precis vid backen, gör ju inte saken sämre! Till de som vill bo lite mer centralt rekommenderar vi Åregården, en klassisk anläggning med den kända Country Club i källaren. Eller varför inte uppleva Åres senaste tillskott Copperhill Mountain Lodge! Samtliga anläggningar erbjuder ett bra boende i kombination med välutrustade faciliteter för rekreation och konferens. Alla med högsta standard. Skidor kan tex. med fördel hyras direkt i anslutning till hotellet.

Aktivitetsutbudet finner inga gränser. Här finns allt från skotersafaris, Kitesurfing till roliga tävlingsaktiviteter i Åre by.

Att ta sig hit
Till Åre är det enkelt att ta sig.
Flyg, Tåg och Buss är bra transportmedel.

Passar för
Små och stora grupper

januari-december

 
Destination jukkasjärvi

Destination jukkasjärvi

Destination Jukkasjärvi Jukkasj

Puls Login

Här kan du som samarbetspartner till Puls hämta dokumentPuls aktivitets logo
Stäng