Skriv ut Skriv ut

Barcelonas fotbollsarena

Destination Barcelona

Barcelona - Den heta katalanska huvudstaden,
en stad för alla smaker.

Den katalanska huvudstaden håller fortfarande ställningarna som den hetaste storstaden i Europa. Det behagliga vädret, närheten till havet samt det enorma utbudet av shopping, kultur, fotboll och gastronomi gör Barcelona till ett populärt resmål!

Njut av att strosa runt bland stadens vackra, slingrande gränder. Beundra de vackra medeltidahusen. Slink in på en av de många restaurangerna och avnjut fantastiska Tapas, dagsfärska läckerheter från havet samt gott vin. I Barcelona äter man middag sent, runt 22 börjar de första gästerna sätta sig till bords och om det blir en helkväll går man sällan hem innan sju på morgonen.

Första dagen börjar vi rätt lugnt med att bekanta oss närmare med Barcelona, där vi bla gör ett besök på Sagrada Familia. Under vår andra dag blir det en heldagsutflykt där vi förutom ett besök på en lokal vingård även besöker den mest heliga platsen i Katalonien, Santa Maria de Montserrat, en stor sevärdhet som dessutom bjuder på spektakulära vyer. Dag tre blir det mer äventyr då vi bekantar oss närmare med spansk ligafotboll. Att uppleva detta på plats är en enorm upplevelse även för den icke fotbolls intresserade och ett garanterat minne för livet. Under vår sista dag i Barcelona tar vi farväl av staden genom att se den från ”ovan”. Detta gör vi bäst från Parque Güell, en park ritad och konstruerad av Antoni Gaudi, som förutom fantastiska byggnadsverk erbjuder en fantastisk utsikt över hela staden.

Passar för: Små och stora grupper

4 dagar

 
Destination Andalusien

Destination Andalusien

Destination Andalusien Andalusie

Puls Login

Här kan du som samarbetspartner till Puls hämta dokumentPuls aktivitets logo
Stäng